David Lagerbielke

David Lagerbielke

Teamledare och projektledare

"Kulturen präglas av hjälpsamhet, att man har roligt tillsammans och inte minst en ödmjuk och prestigelös inställning till sitt jobb och varandra."

Vad har du för bakgrund?
Jag har en utbildning som civilingenjör med inriktning industriell ekonomi. Därefter har jag arbetat i fyra år med affärssystem på IFS som applikationskonsult, samt tre år som beslutstödskonsult med QlikView.

Vad har du för roll på Hypergene?
Teamledare och projektledare i leveransorganisationen.

Hur ser din arbetsvardag ut?
Det är väldigt varierat med en blandning av kundmöten kopplat till de projekt jag projektleder. Ett antal kundprojekt av lite större karaktär och ett antal uppdrag som handlar mer om förvaltningsansvar där det handlar om att stötta befintliga kunder i vardagens alla utmaningar. Sen finns jag förstås till hands för mitt team också.

Vad tycker du kännetecknar företagskulturen på Hypergene?
Generellt så tycker jag kulturen präglas av hjälpsamhet, att man har roligt tillsammans och inte minst en ödmjuk och prestigelös inställning till sitt jobb och varandra.

Vad är det bästa med ditt jobb?
Helt klart variationen i vardagen och att få arbeta med vår egen produkt som verkligen levererar stort värde hos kunderna. Dessutom trivs jag med alla trevliga kollegor och utmanande projekt!

Jobbar du redan på Hypergene?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@hypergene.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor