Camilla Sthåle

Camilla Sthåle

Business Intelligence-konsult

Jag tror att en bra sammanhållning, både på och utanför jobbet, skapar en god stämning och gör att man jobbar bättre tillsammans!

Vad har du för bakgrund?

Jag har en civilekonomexamen med inriktning styrning och logistik samt en master inom IT och management.

Hur ser din arbetsvardag ut?

En vanlig dag kan se väldigt olika ut. En del dagar sitter jag i olika möten och workshops där vi tillsammans med mina kollegor och kunden tar fram olika lösningar. En annan dag kan innebära att man och genomför anpassningar i applikationen för att få fram rätt information till slutanvändaren.  Det som varje dag har gemensamt är att man alltid pratar med sina kunder på ett eller annat sätt, men det gör det hela mycket roligare då man få direkt återkoppling på det jobbet man har gjort.

Vad får dig att trivas i din roll?

Jag trivs bäst när jag får variation i mitt arbete och en varierad vardag. Som person är jag väldigt social och att få möjligheten att träffa kunder på olika positioner inom organisationer från hela landet är otroligt utvecklande på alla plan!

Hur skulle du beskriva företagskulturen på Hypergene?

Jag har arbetat på ett flertal olika företag, men utan att överdriva så har inget företag varit i närheten av Hypergene. På Hypergene är stämningen väldigt familjär och vi hjälps år och stöttar alltid varandra, oavsett vad det gäller. Jag har aldrig upplevt att jag står ensam inför ett svårt problem utan jag kan alltid få hjälp duktiga kollegor som ställer upp med råd och tips.

Vad jag ser som positivt är att vi på Hypergene även gillar att hitta på saker tillsammans både under och efter arbetstid. På mitt kontor i Malmö har vi allt ifrån lunchträningar till spelkvällar och båtåkning i kanalen. Jag tror att en bra sammanhållning, både på och utanför jobbet, skapar en glad stämning och gör att man jobbar bättre tillsammans.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

Det roligaste är att man varje dag ställs inför nya utmaning och problem som man får lösa tillsammans med sina kollegor och kunder. Att kollegorna är otroligt duktiga och kompetenta inom sina områden gör att man själv ständigt utvecklas och lär sig nya saker. På Hypergene finns det alltid något nytt att lära sig! 

Jobbar du redan på Hypergene?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@hypergene.se
  • Camilla Sthåle
  • Carina Ingesson
  • Carl Segerlund
  • David Lagerbielke
  • Jacob Damberg
  • Jan Molin
  • Jonathan Söderström
  • Julia Vesterlund
  • Michael Berndtsson
  • Peter Lindbäck
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor